Ovens

Oven

Alleen al de geur van versgebakken broodjes, pizza, gebraden kalkoen of een traditionele schotel … een oven mag in geen enkele horecakeuken of grootkeuken ontbreken. Maar welke? Het is een hele zoektocht om de juiste oven te kiezen. Kiest u voor gas of elektrisch? Met of zonder onderkast? Is een standaardoven de juiste keuze of vragen uw specialiteiten om een specifieke oven?

By Categories

Horecawebstore biedt een ruim assortiment aan hetelucht- of convectorovens, al of niet gecombineerd met stoom. De heteluchtoven is een alleskunner, maar voor veelvuldig en zeer specifiek gebruik kiest u voor een speciale oven. Bijvoorbeeld een droogoven voor het drogen van fruit, kruiden, vlees of vis. Voor uw pizzeria kiest u uiteraard voor een pizzaoven op gas of elektra of wellicht zelfs voor de houtskooloven. In de bakkerij is de bakkersoven ideaal en voor uw stoofpotten kunt u kiezen voor de slow cooking oven. Menig horecaondernemer kiest voor de combisteamer die gerechten niet alleen bereidt, maar ook warm houdt.

Het complete assortiment vindt u in de rubriek ‘Ovens’ op de website van de Horecawebstore. Vanzelfsprekend denkt het Klantenserviceteam graag met u mee over het maken van de juiste keuze: wat is voor uw situatie een goede keus? welke capaciteit is raadzaam? zijn er combinaties mogelijk?  En hebt u uw keuze gemaakt, dan zorgt Horecawebstore voor de rest. Uw bestelling wordt kosteloos afgeleverd en u kunt altijd rekenen op een jaar volledige garantie.