Kookapparatuur

Het fornuis is onbetwist het belangrijkste onderdeel van de horeca- of instellingskeuken. Alleen de aanschaf van een formuis roept al de nodige vragen op. Gas of elektrisch? Tafelmodel of vrijstaand? Met of zonder oven? Of liever met bergruimte? Twee, vier of zes pitten? Is het fornuis gemakkelijk schoon te houden? Enzovoort.

By Categories

Maar er is meer op het gebied van koken. Veel meer! In iedere professionele keuken is behoefte aan een bakplaat, een grill en een friteuse en afhankelijk van uw specialiteiten zult u misschien de aanschaf overwegen van een wokformuis, een rijstkoker, een worstenbrader, een speciale donergrill, een wafelijzer, of een pastakoker met een of meer manden.

Het ruime assortiment aan apparaten is op de website van Horecawebstore samengebracht in de rubriek ‘Kookapparatuur’. U kunt ze in uw eigen tempo en op elk moment van de dag online bekijken.Vanzelfsprekend denkt het Klantenserviceteam graag met u mee over het maken van de juiste keuzen: wat is voor u onmisbaar? welke capaciteit is raadzaam? wat is handig, maar in uw situatie niet noodzakelijk? welke alternatieven zijn er? Etc. En hebt u uw keuze gemaakt, dan zorgt Horecawebstore voor de rest. Uw bestelling wordt kosteloos afgeleverd en u kunt altijd rekenen op een jaar volledige garantie.