likes
Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta "multifunctie":
€ 6.831,00
Product beschrijving
mm (BxDxH) : 400x520xh630
kW : 0,9
Hp : 1.2
Volt : 230/1N 50Hz
kg : 62
M³ : 0,28
kW : 0,9
Hp : 1.2
Volt : 230/1N 50Hz
kg : 62
M³ : 0,28
- Helemaal gerealiseerd in roestvrij staal.
- Dit apparaat is gemaakt voor het bereiden van pasta vanaf
grondstoffen zoals harde of zachte tarwe met het toevoegen van
water en/of eieren, spinazie voor groene pasta of tomaten puree voor
rode pasta.
- Aan de basis is die gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip
4kg meel) en het pletten van pasta bladeren, breedte 170 mm
(regelbare breedte).
- Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
veiligheid.
- Enkele praktische raadgevingen:* bereiding van bladerdeeg voor ravioli:70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
omgeveer 10 min kneden,
het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkreigbaar in optie:* groep "voor het snijden van pasta", standaard 2-6-12 mm
(andere mogelijkheden op aanvraag),
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm
(andere formaten en afmetingen op aanvraag),
* groep "gnocchi", standaard model "groot"
("klein" model op aanvraag"),
* groep "pasta van harde tarwe, standaard geleverd met 4 matrijzen
naar keus (idem Dolly+CP).
- Dit apparaat is gemaakt voor het bereiden van pasta vanaf
grondstoffen zoals harde of zachte tarwe met het toevoegen van
water en/of eieren, spinazie voor groene pasta of tomaten puree voor
rode pasta.
- Aan de basis is die gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip
4kg meel) en het pletten van pasta bladeren, breedte 170 mm
(regelbare breedte).
- Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
veiligheid.
- Enkele praktische raadgevingen:* bereiding van bladerdeeg voor ravioli:70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
omgeveer 10 min kneden,
het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkreigbaar in optie:* groep "voor het snijden van pasta", standaard 2-6-12 mm
(andere mogelijkheden op aanvraag),
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm
(andere formaten en afmetingen op aanvraag),
* groep "gnocchi", standaard model "groot"
("klein" model op aanvraag"),
* groep "pasta van harde tarwe, standaard geleverd met 4 matrijzen
naar keus (idem Dolly+CP).
Gewicht (kg) | 62.000000 |
---|---|
Land | België |
Merk | Diamond |
Power type | Elektrisch |
Afmeting | 400x520xh630 |
Vermogen | 0.9 |
Hp | 1.2 |
Aitoc_ReviewBooster:Write Your Own Review
/ images