likes
"Automatische" pasta deegmachine 25-35 kg/u
€ 12.088,00
Product beschrijving
mm (BxDxH) : 550x580xh1550
kW : 2,1
Hp : 1,5+1
Volt : 400-230/3N 50Hz
kg : 125
M³ : 0,8
kW : 2,1
Hp : 1,5+1
Volt : 400-230/3N 50Hz
kg : 125
M³ : 0,8
- Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
- Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
- Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
- Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
- Geleverd met 4 matrijzen:n°7 (1,5 mm) voor taglioni
n°28 (6 mm) voor tagliatel
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x85 mm pasta bladen,
- Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
- Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
- Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
- Enkele praktische raadgevingen:* Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:70 % tarwe type 00
30 % harde korrel
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:70 % tarwe type 00,
30 % harde korrel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % harde tarwe korrel,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
* Bereiding van griesmeel:type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
van water.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
te vermijden.
N.B.: andere matrijzen in optie.
- Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
- Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
- Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
- Geleverd met 4 matrijzen:n°7 (1,5 mm) voor taglioni
n°28 (6 mm) voor tagliatel
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x85 mm pasta bladen,
- Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
- Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
- Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
- Enkele praktische raadgevingen:* Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:70 % tarwe type 00
30 % harde korrel
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:70 % tarwe type 00,
30 % harde korrel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % harde tarwe korrel,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
* Bereiding van griesmeel:type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
van water.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
te vermijden.
N.B.: andere matrijzen in optie.
Gewicht (kg) | 125.000000 |
---|---|
Land | België |
Merk | Diamond |
Power type | Elektrisch |
Afmeting | 550x580xh1550 |
Vermogen | 2.1 |
Hp | 1.5+1 |
Aitoc_ReviewBooster:Write Your Own Review
/ images