Deeg opbolmachine
Werken met deeg is een tijdsintensieve, maar ook fysiek zware bezigheid. Vooral mengen, kneden en vormen betekenen een flinke belasting. Niet zo gek dat die processen door de jaren heen steeds meer en beter zijn gemechaniseerd. Deegmengers en -rollers hebben zelfs hun intrede gedaan in de thuis- en hobbykeuken. De professionele deeg opbolmachine vinden we vooral in de grotere pizzeria’s, de bakkerij of de grootkeuken waar veel met deeg wordt gewerkt. Voordat het verse deeg kan worden verwerkt, gevormd en gebakken, moet dit in de juiste porties worden opgebold. Het is een tijdrovend proces om dit bol voor bol met de hand te doen. De deeg opbolmachine neemt dit karwei van u over. De deeg opbolmachine maakt deel uit van de gehele productiestraat, die verder bestaat uit de deegmenger, de rijsmachine, de portioneermachine en de deegvormer.
Deeg opbolmachine
Om er zeker van te zijn dat de bollen precies op grootte zijn, zodat uw eindproducten precies even groot, even zwaar en even gaar zijn, kunt u de deeg opbolmachine aansluiten op de portioneermachine. Een deegopboller maakt uw deegbollen van 20 gram tot 1 kilogram klaar voor verdere verwerking. Met een capaciteit tot wel 3.600 bollen per uur verzorgt uw deegopboller in korte tijd de gehele dagproductie. Na gebruik maakt u de werkvlakken snel en gemakkelijk schoon en staat de deeg opbolmachine weer klaar voor de volgende dag.
Deeg opbolmachine kopen
Uw deegmachine bestelt u eenvoudig online bij Horecawebstore, op ieder gewenst moment van de dag. Hebt u vragen? Tijdens kantooruren helpt ons Klantenserviceteam u graag met uw keuze. Bij Horecawebstore kunt u altijd rekenen op een jaar volledige garantie en uw deegopboller wordt kosteloos bij u afgeleverd. Overweegt u de aanschaf van een combinatie van verschillende apparaten, zoals een deegmenger, een deegrolmachine een deeg opbolmachine en een pizzapletter of deegvormer, neemt u dan contact op met het Klantenserviceteam voor een uitgekiende offerte op maat.